Niezwykłe prezenty i gadżety dla każdego - Sklep internetowy BigBoysToys.pl

Dzisiaj jest poniedziałek, 23 lipca 2018

Koszyk Twój koszyk jest pusty.

Lista pragnień Ilość pragnień: 0

Moje Konto

Witaj: nieznajomy

Wybierz zakres cen

Kontakt

Telefon
58 351 21 54
Komórkowy
889 107 107, 880 76 76 76
Gadu-Gadu
:)Bartek:)Ania
Mail
biuro@bigboystoys.pl

Najlepsze Prezenty

Prezenty!

Polityka Prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI
bigboystoys.pl

I. Postanowienia Ogólne
Postanowienia poniższe stanowią politykę prywatności (dalej: Polityka Prywatności), która określa informacje dotyczące zbierania danych, w tym danych osobowych użytkowników usług(i) świadczonej przez Big Boys Toys s.c. Bartosz Morawski, Grzegorz Zabłotny, ul. Więckowskiego 5B/11, 80-809 Gdańsk, tel. 058 351 21 54, e-mail: biuro@bigboystoys.pl, zarejestrowaną w Centralnej Ewidencji Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Gospodarki pod numerem NIP: 583-296-72-35, REGON: 220360917 oraz sposób ich przetwarzania.

II. Dane osobowe
bigboystoys.pl dokłada wszelkich starań, aby prowadzony serwis bigboystoys.pl ułatwiał każdemu użytkownikowi przeglądanie strony i składanie zamówień. Dlatego w trosce o bezpieczeństwo i wygodę zakupów informujemy, że poruszając się po stronie wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez sklep plików cookies oraz innych podanych dobrowolnie danych osobowych. Dane, o które będziesz proszony w formularzach zamówień, są niezbędne do działania serwisu lub realizacji usługi. Podanie danych jest dobrowolne. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

III. Przetwarzanie danych osobowych
Dane osobowe przetwarzane są dla celów identyfikacji Klienta jako strony zainteresowanej naszymi usługami, dla celów wykonania zamówienia oraz dochodzenia ewentualnych roszczeń z tytułu tego zamówienia.
bigboystoys.pl nie sprzedaje i nie przekazuje danych osobowych Klientów innym podmiotom, chyba że obowiązek udostępnienia danych wynika z przepisów prawa, bądź jest to niezbędne dla dochodzenia roszczeń firmy w przypadku naruszenia jego praw/dóbr przez Klienta.

IV.Ochrona informacji
Jedynie osoby upoważnione przez Administratora danych mają dostęp do danych osobowych udostępnionych przez Klientów. Osoby te mają obowiązek zachowania danych w ścisłej tajemnicy. Stosujemy środki organizacyjne i techniczne, aby chronić dane osobowe swoich Klientów przed ich nielegalną lub przypadkową zmianą, zniszczeniem bądź utratą, jak również przed dostępem osób niepowołanych bądź przed ich nieuprawnionym rozpowszechnianiem.

V. Rodzaje i cel wykorzystania danych

Cookies (Ciasteczka)
bigboystoys.pl zbiera automatycznie dane zawarte w plikach cookies podczas korzystania ze strony internetowej sklepu internetowego. Cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do wykonania danej operacji, np. w postaci uwierzytelnienia, zbierania danych statystycznych lub zapisania danych w formularzach kontaktu lub zamówienia.
Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarki) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Jednakże w ustawieniach przeglądarki można dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies, w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną ich obsługę w ustawieniach przeglądarki bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu końcowym użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania przeglądarki. Usługa lub jej poszczególne funkcjonalności mogą jednak bez plików cookies nie działać poprawnie.

Subskrypcja bezpłatnych newsletterów
Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych newsletterów należących do bigboystoys.pl wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail i innych danych, np. imię itp. Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej serwisów.

Wiadomości
bigboystoys.pl zastrzega sobie prawo do wysyłania wiadomości, osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się na przetwarzanie podanych danych w formularzach, zgodnie z Polityką Prywatności. Pod pojęciem wiadomości bigboystoys.pl rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisów, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne (mailingi, promocje, reklamy, inne materiały marketingowe).

VI. Uprawnienia użytkowników w zakresie danych osobowych
bigboystoys.pl zapewnia użytkownikom przekazującym dane osobowe realizację uprawnień wynikających z rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) - zwane dalej RODO,
w tym również prawo do żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane. Ponadto użytkownik ma prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj.: Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych)
Użytkownik ma prawo w każdym czasie do usunięcia swoich danych osobowych poprzez kontakt mailowy na adres biuro@bigboystoys.pl
bigboystoys.pl stosuje środki techniczne i organizacyjne, których celem jest jak najlepsze zabezpieczenie gromadzonych danych osobowych przed nieuprawnionym dostępem lub niewłaściwym wykorzystywaniem przez osoby nieuprawnione.

VII. Zmiany Polityki Prywatności
bigboystoys.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdego użytkownika serwisu należącego do bigboystoys.pl obowiązuje aktualna Polityką Prywatności. O zmianach Polityki Prywatności, bigboystoys.pl będzie informować na stronach serwisu.

VIII. Dodatkowe informacje
W przypadku pytań lub wątpliwości, co do Polityki Prywatności, bigboystoys.pl prosi o kontakt na adres e-mail podany na stronach serwisu: biuro@bigboystoys.pl

Warunki dostawy

Poczta Polska Przelew 11 zł Pobranie 17 zł Przesyłka kurierska Siódemka Siódemka Przelew 11 zł Pobranie 17 zł Sobota +15 zł

Zakupy za 1000zł netto Dostawa Gratis!

Rzetelna firma sprzedajaca œmieszne prezenty i oryginalne gadżety Sprawdź nasze super promocje na prezenty i gadżety! Nowości. Sprawdź ostatnio dodane gadżety i prezenty! Waszym zdaniem. Opisuj nasze  Prezenty i Gadżety.

Akceptujemy płatności

Wspieramy Polską Akcję Humanitarną. Zrób prezent, nakarm głodne dziecko - pajacyk.pl

2007 BigBoysToys s.c.

Załóż sklep internetowy w 3Shop.pl
Dedykowane systemy informatyczne 3SI.pl

Firma BigBoysToys s.c. prezenty i gadżety dołożyła wszelkich starań, aby publikowane dane były wolne od uchybień lub błędów. Błędne dane nie stanowią jednak podstawy do jakichkolwiek roszczeń. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt.
Wszystkie nazwy i znaki handlowe użyte w tekście są znakami zastrzeżonymi dla ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w celu identyfikacji. Niniejsza strona stanowi ofertę w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego.
Niezwykłe prezenty i gadżety dla każdego - BigBoysToys.pl

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij informację.